Dag 8- Six Flags



Idag har vi varit på Six Flags, en av usas bästa och största nöjesfält! Vi åkte så vi var där en timma innan parken öppnade så vi skulle få parkeringsplats och slippa köerna! Hettan ute var något vi inte känt förut, jäklar vad varmt det var redan klockan 10. Parken öppnade 10.30 och det första vi gjorde var att springa till X2 som skulle vara den läskigaste i hela parken... ingen mjukstart direkt.. fyyyyyyyyyyyy vad den gick men sjukt rolig! Jag och fanny tog ett extra åk bara för att det inte var någon kö och vi anade att det skulle bli det efter lunch! 

Liggandes baklänges slussades man ut för ett stup!! 

Lite nervösa innan var vi allt...


Glasspaus i värmen!


Det verkar som att USA kör EXTRA ALLT på allt dom gör, inte bara osten på burgarna eller 9 filer på motorvägarna utan även deras nöjesfält! Det fanns kanske 10 helix,atmosfear och balder fast dubbelt så långa och dubbelt så snabba!!! 
Temperaturen denna dag= 40°, tur det gick snabbt och att man blev rejält svalkad på vattenattraktionerna!


 


Vi åkte och åkte me vid 17 tiden kände vi oss nöjda och åkte hem till vårt kära Koreatown. Vi har nästan börjat trivas här nu, åtminstone lärt oss området lite. Vi rör oss ca 300 meter åt båda hållen där Subway och McDonalds ligger åt höger och en mataffär åt vänster! Det är så långt vi hittills har vågat gå till fots, längre sträckor tar vi bilen ;) 

Det är helt sjukt hur fattiga människor lever här, det finns en tunnel längre bort ifrån hotellet där människor har byggt hyddor av plastpåsar och trasor. Usch och fy för att leva så! Riktigt tragiskt!

Just nu följer vi med spänning en polishelikopter som cirkulerar med strålkastare några block ifrån oss, hoppas dom får tag i busarna så vi slipper tampas med dom!! 

Imorgon ska vi göra ett nytt försök till lite sol och bad!! :D 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0