Dag 4- Camaro

Just nu ligger vi utslagna i två kingsizebäddar, vilken jäkla dag!!! 

Vi checkade ut från vårt hotell klockan 10 och åkte mot flygplatsen där vi skulle hämta ut vår bil! Vi hade såklart förväntningar på hur den skulle se ut med tanke på det priset vi betalade, men vi vågade ändå inte hoppas på för mycket! 
Efter en lång trång kö och hundra signaturer på kontrakt och annat fick vi vår nyckel. Dom förklarade vart den skulle stå och vi gick ut till garaget! Fanny tryckte på lås upp knappen och en svart Camaro blinkade till....ni skulle sett och hört oss det ögonblicket, HYSTERI! Vi sprang fram till den,  gjorde segerdansen och spanade in den, fyyyyyyy tusan vilken bil! Årsmodell 2015 och snyggare än vad vi någonsin vågat hoppas på!! 


Fanny fick "äran" om man nu kan kalla det för det att köra första etappen vilket innebar att hitta ut ur San Fransisco. Ja vi har gps men den är 2.5 sekunder efter (2.5 väldigt viktiga sekunder när vägen delar sig i 6) 
vi körde fel redan på flygplatsen men vi tog ett ärovarv och kom tillslut ut på rätt väg! 

Det blev fel och det blev fel igen men vi försökte behålla lugnet och såg till att alla i bilen hade vatten och någotsånär okej sockernivå i kroppen för att undvika höjda röster! Det kan lätt bli hetsigt i en bil med 4 tjejer!!! ;)

När vi väl hittat ut från SF och kom till route 1 så gick vi från kaos till himmelriket!  Vi förstår nu varför denna väg har blivit så hyllad för att vara en av världens vackraste bilvägar!  
Helt sjukt vackert! Man kan stanna vid vägkanten överallt och ta kort och se ut över havet! 




Vi turades om att köra och musiken går på högsta volym! Solnedgången var inte att leka med! 

Denna natten hade vi inte bokat något boende utan vi tänkte att det säkert finns längst vägen! Klockan gick och vi blev tröttare och tröttare!  Det fanns mängder av boenden längst vägen, men inga lediga! Vi fick åka fram och tillbaka och tillslut efter mycket om och men hittade vi ett ledigt rum. Det kostade skjortan så vi fick dela på två paket nudlar denna kväll, det får vara nog med Lyxigheter för idag kände vi ;) 

Imorgon fortsätter vi, men först ska vi äta upp oss 3 kg var på frukostbuffén! 

Kramis! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0