Dag 22- Everglades & Key west

Vaknade med ett lager fukt på kroppen, vilket skithotell! Har haft krig med luftkonditioneringen hela natten  och det är helt omöjligt att få en behaglig temperatur. Kanske för att det luktar kattlåda och för att hela maskinen är helt möglig...


Tur det var sista natten!! Var på krigsstigen när vi skulle checka ut och bad att få tala med hotellchefen för såhär äckliga rum kan dom inte hyra ut!  
Dom skulle kolla upp det och höra av sig men vi får väl se hur det blir med det! 

Efter frukost tog vi bussen till biluthyrningsfirman för att hämta ännu en pärla! Denna gången var det väl kanske inte lika hysteriskt men den var riktigt skön att köra! Inte lika aggressiv och mycket lättare att veta vart man har på vägen! 

(Bild kommer) 

Jag fick börja köra och efter 10 minuter får fanny panik i bilen och börjar leta efter sin plånbok...den var borta! 
Jag sa åt henne att kolla i gps fodralet men där var den inte sa hon, så vi åkte tillbaka till bilfirman och nästan anklagade dom för att ha tagit plånboken, men när dom erbjöd henne att kolla på övervakningskamerorna var det bara att ge upp. Den var inte där. Vi letade igenom hela bilen och tillslut en gång till i gps fodralet.. vad tror ni låg där? Jo fannys plånbok! Haha! 

Efter det åkte vi till Everglades safari park för att leta efter krokodiler! Det var häftigt! 




Det var svårt att fånga dom där rackarna på bild men efter båtturen fick vi se en liten show och om vi ville fick vi hålla i en liten för 5 $, vilket vi självklart gjorde!  




Efter Everglades började vi åka mot Key West! Vår sista sol och bad destination! Helt sjukt vad fort det har gått. Vi ska snart åka hem!! 
Vi lyssnade på P3 dokumentär så tiden ut till key west gick väldigt fort! 
Hotellet var helt underbart!! Såå fint och balkong ut mot poolen! 

Rejäl skillnad från vårt förra hotell, om man nu kan kalla de för det! 
Dock tog det 3 sekunder innan vår lyxsvit såg ut såhär: 




Vi fick se att det fanns tvättmaskiner på hotellet så det första vi gjorde var att ladda några maskiner för att försöka få bort all fukt och dålig lukt! Helt otroligt att inget möglade under vistelsen i miami! :P 
Nu är allt i alla fall tvättat, luktar väl inte rosor direkt men det är i alla fall tvättat och det är huvudsaken!  

Nu är der fullkomligt kaos! Tänk innehållet i 4 tjejers resväskor som nu hänger på tork o ett 40 kvadratmeter stort hotellrum. 


Nu är tjejerna och äter men jag är fortfarande mätt sen lunchen så jag passar på att ha lite egentid här i rummet!  Väldigt skönt! 


Imorgon blir det stranden och poolen! 

Kram från Key West! 

Kommentarer
Postat av: Maritha lars

hej på er tösera😄herre jösses vilket äckligt rum du visar tur att det blev bättre sen,, ni ser ut att ha det OK🌞🌞🌞idag onsdag har det varit varmt här o ska nog vara några dagar, åh,,, hur vågar du hålla i en såndär otäcking?!?! Här hemma är det ju inget m en "liten" som kommer på golvet ibland! Det ska vi komma ihåg👍🏼 ordning på rummet har ni oxå,,,, ja ni har ju kul allafall! Goa hälsningar till er alla! M o L

2015-07-01 @ 20:34:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0