Dag 20- North beach Miami

Utgången igårkväll började väldigt väldigt bra! Vi fick skjuts av en  supersnäll taxichaufför från Ukraina som hette Josef! Han var väldigt pratglad och rekommenderade några ställen som vi skulle gå till! 
Första stället blev SET, vakterna frågade vart vi kom ifrån och vips så fick vi gratis inträde och gratis drinkar hela kvällen.
 

Drinkarna var goda men det var ingen bra musik så vi valde att gå vidare.. Mansion skulle vara stället där alla ville hänga på enligt vad vi hört så vi gick dit. Smockfullt! Vi vände och mötte en kille som fixade in folk där och vips så var vi inne på "miamis fetaste inneställe" enligt honom. 

Vi har nog aldrig känt oss så uttittade och så på fel plats någonsin.  Vi har dessutom aldrig känt oss så bleka. På detta ställe köpte rika killar bord för hur mycket pengar som helst och så blev tjejer utplacerade eller dom valde väl vilka som skulle få sitta vid deras bord.  

Vi gav stället en chans men gick sedan där ifrån, det blev lite väl kände vi. Klockan var ju trots allt 03.15 och McDonalds kallade.  In på donken hungriga och sugna som aldrig förr skulle vi beställa hamburgare och glass i mängder... HÄR SKULLE ÄTAS! (Tjejer har en ofattbar förmåga att ladda upp inför en måltid, den glädjen och lyckan som kan uppstå när vi inser att vi snart ska få äta något riktigt riktigt onyttigt ovh gott är nog inte riktigt normal men så var det i alla fall ännu en gång denna resa...)  

MEN...Hade dom någon glass?  
Hade dom några burgare? Nej.. 
Alltså jag har ALDRIG vart med om ett McDonalds som inte har några fjuttiga cheesehamburgare eller glass att servera! Katastrof!  

" Vi har smootie "sa killen i kassan och erbjöd sig göra ett smakprov då han såg vår extrema besvikelse.. Fanny var snäll och gav den en chans men vi andra struntade i det och köpte muffins och mjölk vid affären utanför vårt hotell 
istället. 

Mmmmmmmmm ;) 

Imorses mådde vi ganska bra trots att det var längesedan vi festade!  Det blev North beach denna dag och det var lika varmt i luften och i havet idag också! På eftermiddagen blev himmelen svart och det började åska och regna vilket var lite mysigt efter all hetta som vi fått stå ut med senaste dagarna! Dom flaggade två röda flagg vilket betydde badföebud så vi gick snällt upp och satte oss och kollade efter blixtrar. 



Vi åkte till ett enormt shoppingvaruhus för att gör av med lite tid och pengar men de blev bara mat som spenderades! 
Sandra är duktig på att äta, hon är ofta sugen här i staterna så det gäller att hålla koll på vart man kan få tag i frukt, glass, mat och kaffe för hennes blodsockernivå är ganska känslig! Bråka inte med en hungrig Sandra, det är ett tips och en regel som ligger mig varmt om hjärtat! 

Det finns nog inte heller någon som blir så lycklig av att se en "frozen yoghurt"-skylt som Sandra blir! Har tappat räknkngen nu på hur många gånger sandra på resan har spärrat upp ögonen, pekat på skylten och med världens lyckligaste röst sagt "ååååh frozen yoghurt"   

Den skylten kom lägligt idag när vi skulle shoppa med en blodsockernivå som låg på minus 3! Sandra tog en bra jäkla portion glass med topping och efter sa hon i alla fall att hon var proppmätt, men när vi efter 40 sekunder kom in i restaurangavdelningen var hennes mättnadskänsla som bortblåst, här skulle ätas thaimat! ;D Sandra har nog liksom Helena världens bästa ämnesomsättning, grattis till er!

Mat och glass blev de enda vi shoppade idag!  Vi sparar oss till New york! 

Imorgon är sista dagen i miami beach för på tisdag är det dags att hyra bil igenom och åka till Everglades och Key West!  Ska bli kul att få köra lite igen! Man känner sig nästan lite låst utan bil nu när man är så van att kunna ta sig överallt! 

   



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0