Dag 19- South Beach Miami

Hotellet eller rummen är helt okej skrev jag igår, men imorses när vi vaknade kände vi verkligen mögeldoften och det var fuktigt i hela rummet. Alla kläder och handdukar och till och med golvet var fuktigt. Jag och Sandra bor i ett rum o Helena fanny och Jasmine bor i ett annat! Vi fick byta till ett annat rum men det var samma skit. Mögel och fukt...lite skillnad mot Las Vegas! Men det är bara två nätter till sen ska vi bo fint igen ute på Key West! Tvättade upp lite sockar som inte lär torka förens vi kommer till nästa destination!  

Nog med rummet, vi sover ju trots allt bara där! :P Idag har vi solat och badat på south beach! Lika varmt i vattnet idag som igår! Det känns knappt att man badar! 



Vi åt lunch på ett litet hak vid stranden! Såhär glada blir vi när vi får God mat i magen!   


På bussen hem från stranden kom det på en herre som inte riktigt hade båda fötterna för marken, han var rejält påverkad och hög som ett hus. Han skrek "fuck you all" och pekade finger till samtliga på bussen, sen sa några tjejer ifrån och frågade vad han höll på med, då tog han på sin väska och sa att han hade en pistol med sig... Sedan satte sig han i sätet framför mig bredvid en tjej som snabbt flyttade på sig, han vevade med knytnäven och pratade med sig själv. Han hade såå mycket aggression i sig så till en början var vi stilla som ljus och sa inte ett ljud. Men helt plötsligt byter killen stil och börjar imitera ett lejon på savannen, han lotsades att han skulle börja attackera personen som satt framför och bredvid honom genom att öppna munnen och visa alla tänder och spreta med fingrarna för att visa sina klor... jag sandra och Helena DOG av skratt, vi kunde verkligen inte hålla oss för hela situationen var så absurd. Hab gick av bussen efter ett tag och det blev som tur var ingen skottlossning! 

Vi gick och köpte lite vin och chips inför vår första utgång i miami!  
Sedan var det dags för middag så vi gick till hotellet bredvid! Jag och Sandra beställde hamburgare med svamp och annat gott.....
när vi fick in detta så var det en väldigt väldigt plattköttbit såg det ut som, men det var ingen köttbit utan den var en stor grillad svamp. En vegitarisk rätt kom in till Amanda Svensson... då såg det ut såhär: 

men sena fick vi in en köttbit också så då blir vi gladare! ;) 



Vi fick nyss reda på att pitbull har spelat in sin musikvideo på just det hotellet vi bor på! På en sekund höjdes hotellet med några steg!  
Nu ska vi ut i Miami!  :) 

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Ha dä gött! Du beskriver allt så bra, sketasköjit töckera 😜!
Kramis 💕

2015-06-28 @ 20:17:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0