Dag 17- Sista dagen i Vegas

Idag sov vi tills det att vi vaknade, inga väckarklockor! SÅÅÅ SKÖNT! 

Vi gick och åt frukost på en restaurang nära hotellet, jätte nyttigt var det såklart.... ;) 
Äggröra, bacon pannkakor,  grädde, sylt och sirap! 


Efter frukosten gick vi och köade för att få biljetter till en Vegas show! Det var så varmt att dom delade ut paraplyer för att ingen i kön skulle kollavippa!  


När vi fått våra biljetter så blev det poolen i väntan på att värmen skulle lägga sig, men den bara ökade och ökade..  Skulle man bada fick man springa från solstolen och hoppa i för annars brände man upp fotsulorna... samma med räcket på stegen,  det kunde man inte hålla i för då skulle skinnet på händerna smälta och fastna där på!  Ungefär så varmt är det! 

Vi åt lite lättlunch och började vid 17 tiden göra oss iordning för kvällens bravader!  Vi åt middag på en italiensk restaurang, och dom var inte snåla med portionerna. Våra pastarätter kunde mätta halva Afrika. 
 


Efter middagen åkte vi buss till "Rio" hotellet där showen skulle vara! 

Vi hade inte jättekoll på vad vi hade bokat för show men den överträffade våra förväntningar, som de mesta i Vegas var den såklart barnförbjuden i vissa scener :P 


Efter showen gick vi till Ceasars Palace, jäklar var stort det var!! Vi gick och gapade av häpnad!!  Vi kollade in receptionen där Bradley Cooper och resten från baksmällan-gänhet checkade in, poolen, korridorerna och casinot! Det var enormt!  




Efter det kollade vi på ett sista vattenspel och sen gick vi hem för att sova 2 timmar! Dags för Miami! 
En väldigt lyckad sista dag i Las Vegas! 


Kommentarer
Postat av: Bom Maritha lars Ebba

njut av livet!!!! Passa på för hemma är det inte så varmt o fint! Otroliga foto vi häpnar!!! Idag har det körts hö till Mariedal o imorgon kör vi från stommen m allt vad det innebär,,,, kaffe kakor bullar sen blir det stekta färskpotatisar bacon ägg saltgurka du vet Amanda,,,,, vi har lilla Ebba här över natt!!! Hon ska sova i din säng, hennes kommentar när hon såg ditt rum: herre Gud vad kläder hon har whaoo!!!! Får jag titta på dem mormor?
Malin var här o hämta Marcus o vi läste o såg kort hon var nog liiiiite avundsjuk på er!
Ha det gött alla "mina Goa älskade töser"
Bamsekramar mamma Maritha pappa lars o mosters lilla Ebba

2015-06-26 @ 22:05:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0