Dag 1 -San Francisco

Förutom att vi nästan kom till Karlstad istället för Arlanda gick resan oförskämt bra! 
Vi flög över Atlanten på 10 timmar i ett sprajlans nytt flygplan! När vi landade var klockan mitt i natten för oss men i San Francisco sken solen och klockan var bara 14.30. Trötta, varma och vilsna satte vi oss i en taxi som körde oss ända fram till Hostelet dörr! Vi checkade in, tvättade fötter och tänder och somnade strax där efter. 

Vi har fått äran att dela rum,  och jag får till och med dela våningssäng med en kvinna som snarkar värre än pappa, de sjukaste jag hört! Dock får vi som tur är byta rum imorgon när sandra kommer så det är bara att härda ut en natt till! ;) 

Idag vaknade vi tidigt, vi somnade ju trots allt typ 19.00. Hostelet serverade pankakor och rostat bröd så när vi var mätta och glada åkte asics-skorna på, för här skulle upptäckas! 

Vi gick genom China town ner till pier 39. Där stod vi länge och skrattade åt sjölejonen som låg och chillade på bryggorna. Vi gick sedan den långa sttandprommenaden mot Golden Gate bron, oj oj oj var kamerorna fick arbeta!! 
Vi alla tre har svårt att fatta att vi faktiskt är här nu! Bron som vi har sett i hundratals filmer har vi idag glatt spatserat på! 

Imorgon väntar Alcatraz fängelset och på kvällen anländer en förmodligen väldigt trött Sandra!  Det kommer också bli en grym dag!  

Puss & kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0