Dag 25- New York

Nu är vi äntligen i New York! Dom säger att denna staden bara blir bättre och bättre ju fler gånger man besöker den och jag är beredd att hålla med! 

Dagen började tidigt för Jasmine som skulle med flyget kl 7. Vi andra gick upp vid 7.30 och åt frukost och sedan tog Sandra en shuttlebuss till flygplatsen eftersom hon skulle flyga en timma tidigare än oss. (Varför visste vi inte med så stod det i biljetten) 

Jag Helena och Fanny fick åka och lämna tillbaka vår lilla bil och det kändes väldigt sorgligt sista biten när vi åkte där på vägen! Nu är roadtrippen verkligen slut, vart tog dagarna vägen??? MEN vi klarade oss utan krock! Det ska vi bannemig ha en klapp på axeln för! 

Hej då blå pärlan! 

När vi checkat in så satte vi oss vid gate G16 och lyssnade på var sin dokumentär. Sen helt plötsligt kommer en blond tjej med rosa väska som såg bekant ut och sa "hejhej på er" sandra har alltså suttit vid samma Gate som oss i typ 40 minuter men utan att vi visste detta! 

Vi trodde att hon var på planet men hennes flyg hade  blivit ändrat och tydligen skulle hon flyga med oss istället! Vi fatta ingenting där men det var ju skönt att vi kom med på samma flyg ändå då trots allt. Och Sandra fick ju sig en spännande busstur (helt i onödan), det är inte fy skam!


Boardingen gick långsammast i världen och det blev försenat med ca 40 min! När vi sedan satt klara och flygplanet var redo att lyfta frågar flygvärdinnorna om det finna läkare eller sjuksköterskor ombord.  Då var det en man längst bak som dom inte fick kontakt med så det blev lite kaos där och flygplanet fick åka tillbaka och parkera igen. Det har jag aldrig vart med om förut. Men efter en halvtimma kunde dom i alla fall leda mannen ut från planet så får hoppas att det gick bra med honom! 

Vi kom tillslut efter många om och men iväg! 
Andra flyget vi inte får någon mat på! Endast chips och godis hade dom att sälja... så typiskt usa! 

Helena köpte en nackkudde som hon tyvärr inte fick så jätte mycket stöd av med det här valet av sovstil...


Väl framme i New york mötte vi upp Jasmine och tog en taxi till vårt hotell! Vi bytte om fort och gick till Times square och åt lite mat, hungriga som vargar ännu en gång!  

Vi passade även på att kolla om det fanns biobiljetter till Magic Mike XXL som hade premiär den 1 juli och det gjorde det! Lite spontant bokade vi 5 biljetter kl 19 denna kväll!  
Denna biosalong var den största jag någonsin vart i. Ljudsystemet var också något utöver det vanliga. Det var fåtöljer med touchknappar så man kunde ställa in så att man nästan låg ner med fotstöd. Helt okej!  

Filmen var mer än okej,  leendet sitter i än. Se den så förstår ni varför!  

Imorgon är det Usa's nationaldag, då blir det nog fest!!  




Kommentarer
Postat av: Gunilla

Herregud vad tiden går fort, men så mycket ni har hunnit med och upplevt. NewYork vill jag också till inom en ganska snar framtid. Ha de gott ! Kram!

2015-07-04 @ 22:46:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0