Dag 23- Skydiving

Denna morgon var den bästa på väldigt länge, frukost ingick såklart inte men vi bestämde att nu får de vara slut på toastbröd och vatten, nu skulle ätas buffé! 
Det var heeeeelt knäpptyst när vi åt, det var som en helig stund på något sätt. Har aldrig ätit så god frukost i hela mitt liv. Himmelsk! 
Pannkakor, våfflor, ägg, bacon, omelett, bröd, flingor, jordgubbar, blåbär, melon, vindruvor, pålägg, juicer, gröt, yoghurt, ja allt allt allt man kan tänka sig! 

 
Vi tog om ca 4 gånger och kunde inte stå raklånga efter, helt galet mätta!! 

Efter frukosten gick vi till stranden, svårt att toppa miami beach men den var fin! 
Jag och Helena tog en promenad på stranden och kom på att "men guud vi har ju inte gjort skydiving, när ska vi hinna det?!! " 
Vi gick förbi några killar som sålde vattensport-aktiviteter och frågade om dom visste något bra ställe vilket dom gjorde. På 3 minuter var det bokat, kl 17 skulle det bli av!!! 

Vi blev så rastlösa att vi valde att gå upp till poolen istället, där hände det lite mer! 
När jag låg och solade tittade jag upp av en slump och såg något enormt gå förbi, vad i hela **** var det där????? 
Vi sprang efter och kollade, en stooor fet leguan! Ingen hade mobilen så vi fick inget kort..men den sorgen varade inte så länge för PÅ busken bakom min solstol satt det nämligen en till goding. 


 
Det är ödlor överallt och spindelnät med rödgröna ägare. Ödlor och sånna där på bilden går bra men fasen inga spindlar! Där går gränsen! 

Vid 15 tiden gjorde vi oss iordning i vårt fullkomliga kaosrum. Såhär är det, ensamtid är som sagt inte något som är självklart utan extremt sällsynt. Man kan ju tänka sig att badrummet åtminstone är en sådan plats men nej, när jag duschade idag var en på toa,en sminkade sig, en blåste håret och en smörjde in sig! Vi var alltså 5 personer inne i badrummet samtidigt!! 

Men när Helena skulle leta fram lämpliga underkläder inför eftermiddagen aktivitet börjar hon helt plötsligt skrika som om det vore en leguan i väskan, KAKERLACKA SKREK SANDRA KACKERLACKAAAAA! Alla skriker och hoppar upp på närmsta stol eller säng och blir fullkomligt hysteriska! Igår höll vi glatt i en Aligator som kunde bita av fingrarna på oss och nu skrek och grät vi över en kackerlacka bland Helenas trosor! 
Sandra försöker "rädda" situationen genom att med en broschyr svinga iväg kackerlackan MOT FANNYS väska!! Sen var den spårlöst försvunnen. Kaos! 

Klockan tickade och vi blev tvingade att lämna kvar kackerlackan som vi döpte till Kondrad i rummet.....

Väl framme vid skydivingcentralt!  
Jesus Kristus vad varmt det var.  Det var som att komma tillbaka till Las Vegas, fast tropisk värme. Ni skulle sett oss, vi svettades som grisar allihop men Sandra tog priset när hennes knän bara rann! Hur fan kan man svettas från knäna?! 

Det första vi möttes av var denna skylten: 


Kanske inte är det första man vill se...men vi skojade om den men fick ganska snart reda på att det var grovt allvar... amerikaner! 


Först ut var Helena och Fanny!  Något taggade såklart!

Vi fick vänta i den enorma hettan men det var värt varenda sekund när man fick se dom komma flygandes får himmlen , och glädjen och euforin när dom landade!  




Efter detta var det vår tur! Fy vad taggad man var! Tre år sedan vi hoppade i Nya Zeeland men denna gången var det betydligt mindre plan och mer spartanskt om man säger så! 
Det planet är jag rejält tveksam till om det gått igenom besiktningen de senaste 30 åren...



Upp i luften for vi i det minst sagt rangliga planet! Killarna skulle skoja med Sandra att hon fått fel väst på sig så då svettades hon ännu mer från knäna kan jag säga!  Hahaha! 

Jag fick börja att slänga mig ut! Fy vilken känsla! Andra gången var nästan bättre, man visste vad som skulle hända och man kunde njuta mer av det! Ta vara på dom där 40 sekunderna av fritt fall!  






Strax efter mig kom sandra som förmodligen hade förstört hörseln på killen hon hoppade med !!!😂





Glada och extremt nöjda tjejer som är en aning höga på livet just nu! Vilken dag! Godnatt från oss och Kondrad som förmodligen gosar till sig i någon av sängarna just nu


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0